محل تبلیغات شما


اگر کسی اختراع مربوط به دیگری را کپی کند یا اختراع ثبت شده دیگری را بدون اجازه وی توزیع کرده یا بفروشد مرتکب نقض حقوق مربوط به اختراع شده است و صاحب حق انحصاری می تواند علیه او در مرجع قضایی طرح دعوی کند.
نقض حقوق مربوط به اختراع

خلاصه این که هرگاه کسی بدون اجازه دارندة ورقه اختراع یا نماینده قانونی نی به حقوق انحصاری مربوط به اختراع وی کند، دارندة حق می توتاند علیه او طرح دعوی حقوقی و کیفری نماید.

در حقوق داخلی ایران نیز باین اختیار و حق برای دارنده ورقه اختراع پیش بینی شده است که در صورت نفض حقوق وی به مرجع قضائی مراجعه کند.

با توجه به مو اد 63 و 64 آیین نامه اصلاحی، مالک علائم تجارتی و همچنین صاحب ورقه اختراع و یا قائم مقام قانونی آنان می توانند تحت شرایطی به نزدیکترین دادگاه مراجعه و درخواست صورت مشروحی از محصولاتی را که به ادعای آنها با حق حاصل از علامت تجارتی و یا اختراع آنها مخالف است بنمایند.

همچنین در دعاوی که راجع به حقوق حاصله از ثبت علامت تجارتی و یا حق ثبت اختراع اقامه می شود، معترض در دعاوی حقوقی و شاکی خصوصی در دعاوی جزایی می توانند در هر موقع از مراجع قضایی که موضوع آنها مطرح است ثدور قرار تأمین دلیل یا توقیف محصولات تقلبی و تقلیدی یا تقاضای صدور قرار دستور موقت نسبت به عدم ساختت یا فروش یاورود اجناس تقلبی یا تقلیدی را بنماید و مراج قضایی مزیور موظفند نسبت به تقاضای نامبرده موافقت نمایند.

.شرکت های بدون فعالیت

نقض حقوق مربوط به اختراع

قانون الحاق ایران به اتحادیه پاریس (جهت حمایت از مالکیت صنعتی)

اختراع ,حقوق ,حق ,مربوط ,قضایی ,نقض ,مربوط به ,به اختراع ,حقوق مربوط ,ورقه اختراع ,نقض حقوق

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

دل نوشته های من گروه تلگرام مشهد,گروه دوستیابی مشهد,گروه چت مشهد buckchangoosi فروش منبع تغذیه امرن ، فروش پاور امرن uksenondsars پایگاه اطلاع رسانی کمیته امدادامام خمینی (ره)شهرعشق آباد دستگاه هشدار دهنده خواب دهم نقشه دهم نقشه کشیکشی تناسب اندام wundchehalgu